Homepage | Schietvereniging

WELKOM

Welkom op de website van schietsportvereniging Prins Hendrik te Maassluis.

S.V. Prins Hendrik is de schietvereniging van Maassluis. De accommodatie beschikt over 4 10-meter banen, 3 25-50 meter banen, 3 benchrest banen en 4 12 meter banen, deze zijn uiterst geschikt voor het beoefenen van meerdere lucht- en vuurwapen disciplines.

Binnen de vereniging wordt er door jong en oud voor een gezellige en sportieve sfeer gezorgd. Mocht je geïnteresseerd zijn in de schietsport en je graag een keer een bezoek willen brengen aan de vereniging, neem dan contact op met ons via het contact formulier.

Onze openingstijden zijn:
Maandag – 19:30 tot 23:00uur
Vrijdag- 19:30 tot 23:00uur
De vrijdag is alleen toegankelijk voor leden die de schietveiligheid cursus succesvol hebben afgerond.

Vergeet bij een bezoek aan onze verenging niet een geldig Nederlands legitimatiebewijs mee te nemen.

GROOT ONDERHOUD CLUBHUIS

Maart 2023: De voorgevel van het clubgebouw heeft een gedaantewisseling ondergaan. De oude bedekking liet op veel plaatsen los en was dus hard aan vernieuwing toe. Hartelijk dank voor het vele werk dat verricht is.

ENORME GROEI SV PRINS HENDRIK

Maart 2023: Het ledenaantal van SV Prins Hendrik is de laatste jaren flink gegroeid. Inmiddels hebben wij ca. 100 leden.

OPNIEUW GECERTIFICEERD!

Januari 2023: Het bestuur heeft zich ingezet om SV Prins Hendrik, middels een uitgebreide audit, opnieuw te certificeren volgens de normen van de K.N.S.A. Het certificaat met kroon (boven de norm) werd op 17 januari 2023 verleend.

KNSA NIEUWS

De Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie is de belangenbehartiger en de steunpilaar voor alle schietsportverenigingen en sportschutters in Nederland.

Op de website van de K.N.S.A. kunt U veel informatie terugvinden met betrekking tot de schietsport,
wet- en regelgeving, nieuwsberichten en downloads van formulieren.

Klik hier voor de website van de K.N.S.A.