Toegangshek geplaatst

hekwerkjeAan de Kortebuurt / Sportlaan, ingang Schietsport Vereniging Prins Hendrik en achteringang VDL is een toegangshek geplaatst door de Gemeente Maassluis. Het toegangshek zorgt ervoor dat de parkeerplaats, indien er bij beide verenigingen niemand meer aanwezig is, niet toegankelijk is voor mensen die er niets te zoeken hebben.

Het toegangshek kan alleen geopend worden door sleutelhouders van Prins Hendrik en VDL. Het hek is geplaatst om vandalisme en het achterlaten van afval te voorkomen.

Houdt er rekening mee, dat als U uw auto op de parkeerplaats laat staan, de mogelijkheid bestaat dat het hek gesloten is als U de auto op een later tijdstip wilt ophalen, wanneer er bij Prins Hendrik niemand meer aanwezig is of de achterpoort van VDL is afgesloten.

Gemeente diensten (ophalen huisvuil, grasmaaien, onderhoud parkeerplaats) en toeleveranciers kunnen het hek openen en sluiten. Het hek gaat altijd op slot indien er geen mensen meer aanwezig zijn bij Prins Hendrik of VDL.

Ter informatie, op onze eigen verenigingsavonden (maandag en vrijdag) kan het zijn dat VDL leden en andere mensen hun oud papier komen brengen en bij het hek van VDL neerzetten.