Nieuwe accommodatie schietsportvereniging Prins Hendrik in gebruik.

kantinephVanaf maandag 16 september is ons nieuwe clubgebouw, aan de Sportlaan 12, 3141 XN te Maassluis, weer geopend voor onze leden. Na een periode van 4 maanden hard werken zijn we erin geslaagd een nieuw clubgebouw naast onze schietbaan neer te zetten waarin onze leden een gezellig en hedendaags onderkomen hebben.

Ons nieuwe accommodatie wordt in de komende maanden verder afgemaakt zodat we in de toekomst ook rolstoel vriendelijk zijn. In het nieuwe clubgebouw hebben we de beschikking over een ruime gemeenschappelijke ruimte, een mooie bar met openkeuken, een apart leslokaal /vergaderruimte, mooie sanitaire voorzieningen met een MIVA toilet een ruime griffierruimte en een volledig vernieuwde doorgang tussen ons nieuwe clubgebouw en de schietbaan.

Het nieuwe clubgebouw zijn de voormalige noodlokalen van de Ichtus school in Maassluis, die wij grondig verbouwt hebben om het pand geschikt te maken voor gebruik als clubgebouw voor onze schietsportvereniging. Mede dankzij de medewerking van ons eigen klusteam, de vrijwilligers, onze aannemers, de Gemeente Maassluis en nog veel meer instanties zijn we in staat geweest dit mooie nieuwe onderkomen te realiseren.

Binnenkort zullen wij voor geïnteresseerden een opendag organiseren, zodat u met eigen ogen ons nieuwe clubgebouw kunt bewonderen en kennis kunt maken met de schietsport. Op een nader te bepalen tijdstip zal er een officiële opening zijn voor genodigde en alle bedrijven en instanties die eraan meegeholpen hebben dit mooie resultaat neer te zetten.

Mocht u niet langer kunnen wachten en serieus geïnteresseerd zijn in onze passie, de schietsport, wij organiseren op maandag 23 september (om 20.00 uur) een introductie bijeenkomst. Wilt u hierbij zijn meldt u zich dan aan via info@prinshendrik-maassluis.nl Voor meer informatie over Schietsportvereniging Prins Hendrik in Maassluis kijkt u op www.prinshendrik-maassluis.nl.