Openhuis / opendag Schietsportvereniging Prins Hendrik

In septemopendag2013 thumbber heeft schietsportvereniging Prins Hendrik in Maasluis het nieuwe clubgebouw in gebruik genomen. Een officiƫle opening voor genodigden volgt op een later tijdstip. Iedereen die een kijkje wil nemen in onze mooie nieuwe accommodatie is op zaterdag 2 november van 12.00 uur t/m 16.30 uur van harte welkom, de koffie staat klaar en natuurlijk kunnen wij u alles vertellen over onze grote passie de schietsport. Wilt u zelf kennis maken met de schietsport ook dat is mogelijk op zaterdag 2 november. Onze vrijwilligers en trainers staan u graag te woord. Zij kunnen u alles vertellen over het lidmaatschap van onze vereniging en de mogelijkheid om actief de schietsport te gaan beoefenen.

Als u geĆÆnteresseerd bent in de schietsport dient u wel een geldig legitimatie bewijs bij u te hebben, jongeren tussen de 12 en 18 jaar dienen een ouder of verzorger mee te nemen. Jongeren zonder ouders of verzorger kunnen wij helaas niet toelaten.

De koffie staat klaar en indien u aan de voorwaarden voldoet kunt u zelf ook ervaren wat schietsport is en welke leuke hobby het voor u zou kunnen zijn. Schietsport is er voor personen vanaf 12 jaar. De schietsport is een ontspannende inspanning voor iedereen tussen de 12 en 80 jaar. Klik hier voor een uitgebreide route beschrijving en/of volgt ons op Twitter: @sv-prinshendrik en natuurlijk hebben ook een Facebook pagina: https://www.facebook.com/SVPrinsHendrik Graag tot zaterdag 2 november!